DJI_0128-1

Bjud in en vän

- att bli en del av oss och vårt community av människor som kräver lite mer av sitt sparande

Vi startade våren 2018 och har sedan dess lanserat över 35 projekt varav 6 redan är återbetalda. Våra återbetalda projekt har gett våra investerande medlemmar i genomsnitt 16,6% ränta.

• Du och din vän får 0.5% extra avkastning var i form av cashback på alla era investeringar under perioden.

Hur gör jag?

• För att bjuda in fyller du i din email till höger, du får då en länk att kopiera. Skicka denna länk till din vän.

• När din vän registrerat sig via länken och gjort sin första investering får din vän 0.5% extra avkastning utbetald och du får 0.5% av vad din vän investerade utbetalt till ditt konto

Du kan bjuda in hur många vänner du vill och det är gratis avkastning, vad väntar du på?

Exempel-1

Information och villkor för Bjud in en vän-programmet:
- Erbjudandet gäller för inbjudna nya medlemmar, du kan inte bjuda in någon som redan är medlem på SBP Nordic
- Du måste vara medlem på SBP Nordic för att kunna bjuda in nya medlemmar
- För att få cashback behöver den nya medlemmen göra sin första investering
- Erbjudandet gäller för alla investeringar som görs under december månad 2020

.

Fyll i din email för att generera en länk du kan bjuda in din vän med: